Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Sport 1975

Hokejisté se představili v Ďolíčku. Na turnaji na počest Lukáše Přibyla

Praha – Přátelské utkání mezi Realem Top Praha a Los Hokejos okořenilo pátý ročník Memoriálu Lukáše Přibyla, jenž proběhl ve vršovickém Ďolíčku. Fotbalový dres oblékli jak herci či známé osobnosti, tak hokejisté z NHL. Na hřišti se představili například Michael Frolík, Ondřej Pavelec či Jakub Voráček.

Michael Frolík během Memoriálu Lukáše Přibyla
zdroj: ČT4

Součástí sportovního odpoledne byl rovněž zábavný program pro děti a autogramiáda. Diváci měli možnost sledovat kromě výše zmíněné trojice například Roberta Zárubu, Dominika Haška, Tomáše Ujfalušiho nebo Radka Sňozíka.

Samotné utkání nabídlo zajímavou podívanou. Hokejisté dokazovali, že jim ani fotbal není cizí a několikrát pobavili diváky na stadionu. "Jako malý jsem hrával fotbal, nějakou zkušenost mám," prozradil v rozhovoru Michael Frolík.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejisté se představili v Ďolíčku

Brankář Ondřej Pavelec se rozpovídal i o nadcházejícím Euru ve Francii. "Možná se chystáme na druhý zápas s Chorvatskem. Chtěli bychom se jet podívat, ale samozřejmě budeme fandit i doma. Já se na to hrozně těším," řekl.

Evropský šampionát bude sledovat i Jakub Voráček. "Favorité jsou jasní – Itálie, Anglie, Španělé jsou pořád nebezpeční, Německo." Věří však i českému týmu, jehož zápasy bude pochopitelně sledovat. "Doufejme, že kluci postoupí ze skupiny a pak se může stát cokoli," zakončil.     

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články