Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olga Fikotová

Hložek je podle AP mezi deseti nejlepšími mladíky v elitních ligách

V létě přestoupil ze Sparty do Leverkusenu a čeká se od něho hodně. Útočník Adam Hložek se nyní dostal do výběru deseti nejzajímavějších mladých fotbalistů v elitních ligách, který před startem sezony sestavila tisková agentura AP. Dvacetiletý reprezentant skóroval hned v prvním soutěžním zápase za Bayer v poháru proti Elversbergu (3:4) a podle AP by měl těžit hlavně ze spolupráce s Patrikem Schickem.

Adam Hložek
zdroj: Bayer Leverkusen

"Leverkusen se při návratu do Ligy mistrů bude spoléhat na český útok. Adam Hložek jde ve stopách Patrika Schicka, který také začal kariéru ve Spartě. Hložek je skvělý útočník, který může zahrát i na křídle a dobře doplňovat svého reprezentačního spoluhráče," uvedla jedna z největších světových agentur.

Hložek přestoupil do třetího týmu německé ligy začátkem června z pražské Sparty za zhruba půl miliardy korun. Ligový debut by si mohl odbýt už v sobotu na hřišti Dortmundu.

Do výběru AP se dostali rovněž Karim Adeyemi (Dortmund), Harvey Elliot (Liverpool), Carney Chukwuemeka (Aston Villa), Mohamed-Ali Cho (San Sebastian), Eduardo Camavinga (Real Madrid), Nicolo Rovella (Juventus), Lorenzo Pirola (Salernitana), Hugo Ekitike (PSG) a Rayan Cherki (Lyon).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články