Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Henry se omluvil fanouškům za podrážděnou reakci

Londýn - Útočník Thierry Henry se omluvil fanouškům Arsenalu za svou podrážděnou reakci po nedělním utkání anglické fotbalové ligy na hřišti Swansea. Favorizovaný londýnský tým zápas nezvládl a prohrál 2:3. "Byl jsem opravdu zklamán, ale netýkalo se to pouze výsledku utkání," připomněl slavný střelec okamžik, kdy šel po skončení zápasu poděkovat příznivcům "Kanonýrů" za jejich podporu, ale ke svému překvapení se setkal s velkou vlnou nevole a řadou urážek na adresu celého týmu.

"Po závěrečném hvizdu jsem vyzval spoluhráče, abychom šli poděkovat našim fanouškům, kteří za námi jeli na zápas. Když jsem k ním ale přišel, nemohl jsem pochopit některé jejich nadávky, a tak jsem se nechal unést a reagoval na jeden konkrétní případ," uvedl Henry. 

Henry patří mezi největší legendy klubu, a tak média nemohla jeho reakci ponechat bez povšimnutí. "Nejprve bych se chtěl za své chování omluvit. Měl jsem v sobě řadu emocí po nezvládnutém zápase, a tak jsem po fanouškovi chtěl okamžité vysvětlení, proč se místo podpory uchýlil k nadávkám. V takových chvílích se musím ovládnout, ale je to těžké, když se sám cítím jako fanoušek klubu. Měl jsem se vyjádřit klidněji," přiznal čtyřiatřicetiletý Francouz, který je v Arsenalu na dvouměsíčním hostování z New Yorku Red Bulls.

"Během sezony zažíváme šťastné momenty, ale i špatné chvíle, a v těch je potřeba podpora našich fanoušků o to výrazněji. V neděli nás čeká velký zápas proti Manchesteru United a my si půjdeme pro vítězství, abychom ukázali, že patříme do nejlepší čtyřky soutěže," prohlásil nejúspěšnější střelec v historii Arsenalu. Henry nadchl fanoušky hned v prvním zápase po návratu do Arsenalu, když jako střídající hráč jedinou brankou rozhodl o výhře v pohárovém duelu proti Leedsu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články