Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Hart může odejít. Nebudu držet hráče, kteří za City hrát nechtějí, oznámil Guardiola

Manchester (Británie) – Časy Joe Harta v brance Manchesteru City jsou možná u konce. Anglický gólman od příchodu trenéra Pepa Guardioly ztratil pozici jedničky a spekuluje se o jeho odchodu. Španělský kouč nyní vzkázal anglickému reprezentantovi, že pokud chce bohatý klub opustit, nebude mu v tom bránit.

Devětadvacetiletý Hart byl v posledních sezonách jasnou jedničkou City, ale Guardiola preferuje brankáře s lepší kopací technikou. V prvních dvou soutěžních zápasech nového ročníku se Sunderlandem a Steauou Bukurešť mezi tyčemi dostal šanci Španěl Willy Caballero.

"Samozřejmě může odejít. Nechci, aby tu hráči byli, pokud sami nechtějí," řekl Guardiola. "Ale pokud tady Joe zůstane, bude bojovat o místo s ostatními brankáři a zkusí mě přesvědčit, aby hrál," doplnil kouč.

Naznačil, že Hart zatím nesplňuje jeho požadavky. "Chápe, co chceme od našich brankářů. Respektuji ho a znám jeho kvality. Ale mám jasno v tom, co hledám. Chci hrát tak, jak mi vyhovuje a jak jsem byl vychován," uvedl bývalý kouč Bayernu Mnichov a Barcelony.

Podle britských médií Guardiola s Hartem už nepočítá, protože do City má namířeno chilský gólman Claudio Bravo z Barcelony. O Harta má údajně zájem Everton či Sevilla.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články