Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Hapal má reprezentační angažmá, u slovenské jedenadvacítky

Bratislava – Slovenský národní tým do 21 let našel nového trenéra. Poté, co ho definitivně schválili členové výkonného výboru svazu, se jím stal český kouč Pavel Hapal. Do nové funkce nastoupí dosavadní kouč Senice 1. ledna. 

Trenér Pavel Hapal
zdroj: ČT24

Slováci k reprezentační rezervě hledali nového trenéra od listopadu, kdy nebyla prodloužena smlouva Ivanu Galádovi. Pod jeho vedením mladí Slováci podlehli v baráži o ME Itálii a neprobojovali se na Euro 2015 v České republice.

Hapalovo jmenování potvrdil slovenský svaz. "S návrhem smlouvy Hapal souhlasil, stejně jako potřebná většina členů výkonného výboru SFZ, kteří o tom hlasovali elektronicky per rollam," uvedl svaz na svém webu.

K týmu si český kouč přivede ze Senice svého asistenta Ota Brunegrafa. Kdo jej na lavičce třetího klubu ligové tabulky nahradí, není zatím jasné. Pětačtyřicetiletý rodák z Kroměříže se na Slovensku angažuje již dlouhou dobu, před Senicí vedl i Nitru a Žilinu, s níž získal titul. V Česku trénoval Opavu, Zlín, Ostravu a Mladou Boleslav, působil také v polském Lubinu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články