Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Hamšík do Chelsea? Trápící se Blues chtějí i Cavaniho

Londýn - Lednové přestupové období se kvapem blíží a na Ostrovech začínají rozhazovat sítě. Pozadu nehodlá zůstat ani Chelsea, které se letos na podzim nedaří. Úřadující šampion Ligy mistrů by do svých řad rád zlákal slovenského reprezentanta Marka Hamšíka, jenž hájí barvy Neapole.

Záložník Neapole Marek Hamšík
zdroj: AP

Majitel Chelsea Roman Abramovič stál o Hamšíkovy služby již dříve, ten se však nedal přemluvit a dál zůstal v klubu pod Vesuvem. Hvězda italského klubu se však bude muset nad svou budoucností opět zamyslet. Lukrativní nabídka Chelsea by však mohla drhnout kvůli vidině tvrdé konkurence ve středu pole (Mata, Hazard, Oscar).

Spolu s Hamšíkem by měl do Chelsea dveře otevřené také uruguajský reprezentant Edinson Cavani, upozornil Daily Express. Hamšík vstřelil v této sezoně v Serii A sedm gólů. Celkem v 89 zápasech skóroval třicetkrát.

Chelsea se herně velmi trápí. V posledních šesti soutěžních zápasech se Blues nedočkali vítězství, což nedokázal zvrátit ani španělský trenér Rafael Benítez. O víkendu podzimní krize vyvrcholila porážkou s West Hamem.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy