Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Gecov přestoupil do Polska, bude hrát za Śląsk Vratislav

Vratislav (Polsko) - Marcel Gecov, bývalý reprezentační záložník Fulhamu či Slavie, pokračuje ve střídání klubů a po půl roce v Rapidu Bukurešť míří do Śląsku Vratislav. Čtvrtý tým uplynulého ročníku polské ligy podepsal se sedmadvacetiletým českým fotbalistou dvouletou smlouvu.

"Když mi skončila smlouva v Rumunsku, oslovilo mě několik klubů, včetně bulharského mistra Ludogorce Razgrad. Rozhodl jsem se pro Slask, protože vím, že je to dobře organizovaný a po sportovní stránce silný klub. Jsem přesvědčený, že je to pro mě nejlepší volba," uvedl Gecov, jehož nový tým hraje i kvalifikaci o Evropskou ligu.

Ve Vratislavi se potká s dalším bývalým slávistou Slovákem Peterem Grajciarem. Gecov skončil v Edenu letos v zimě, kdy s ním přestali ve Slavii počítat. V Polsku si hráč s jedním startem za reprezentaci vyzkouší už čtvrtou zahraniční soutěž.

Vicemistr světa do 20 let z roku 2007 v minulosti působil v anglickém Fulhamu a belgickém Gentu. S Rapidem Bukurešť na jaře sestoupil do druhé rumunské ligy.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články