Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Gebre Selassie je po operaci ruky, Brémám by neměl chybět dlouho

Brémy - Fotbalový reprezentant Theodor Gebre Selassie si na tréninku bundesligových Brém zlomil záprstní kost na levé ruce a ještě v podvečer podstoupil operační zákrok. Gebre Selassie chce začít už ve středu s lehkým tréninkem, a pokud rychle sežene vhodnou ortézu, mohl by už být připravený na víkendové nejbližší ligové utkání.

Theodor Gebre Selassie
zdroj: Getty Images autor: Jörn Pollex

Gebre Selassie byl rád, že se chirurgický zákrok obešel bez komplikací. "Mám za sebou hodinovou operaci, podle lékařů dopadla dobře, byly mi tam vloženy titanové destičky," uvedl šestadvacetiletý pravý obránce. 

Sám doufá, že jeho pauza nebude trvat dlouho. Rozptýleny jsou i obavy, že by Gebre Selassie přišel v závěru března o zápasy kvalifikace mistrovství světa proti Dánsku a Arménii. "Pokud půjde vše bez problémů, možná bych už příští týden mohl být připraven pro bundesligový zápas," doplnil Gebre Selassie. 

Šestadvacetiletý pravý obránce si zranění přivodil během tréninku, který po hodině musel předčasně opustit. "Mám velké bolesti v ruce," řekl při odchodu do kabin. Následná prohlídka odhalila zlomeninu. "Moc mě mrzí, co se Theovi stalo. Věřím, že bude brzy zase k dispozici," uvedl trenér Brém Thomas Schaaf. 

Gebre Selassie patří do základního kádru Brém, kam přišel v létě z Liberce. V této sezoně vynechal jen dvě utkání. Při svých posledních dvou startech navíc asistoval u gólu, i když o minulém víkendu vůbec nehrál a při posledním utkání ve Stutgartu naskočil až v poslední minutě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články