Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Galatasaray v dohrávaném duelu s Juventusem vyhrál a postoupil

Istanbul - Fotbalisté Galatasaraye v dohrávaném utkání Ligy mistrů porazili v Istanbulu Juventus 1:0 gólem Wesleyho Sneijdera z 85. minuty a na úkor turínského mužstva postoupili do osmifinále. Závěrečný šestý duel skupiny B byl v úterý přerušen kvůli hustému sněžení a dohrával se od 32. minuty.

Domácí museli k postupu Juventus porazit, ale dlouho se jim nedařilo vstřelit kýženou branku. Až v závěru uspěl bývalý hráč Interu Milán Sneijder, který využil Drogbovu přihrávku a přízemní střelou překonal brankáře Buffona.

I dnešní zápas však v Istanbulu komplikovalo sněžení. "V poločase jsem řekl rozhodčímu, že to není bezpečné. Drogba mi v jedné chvíli říkal, že je to stejné pro obě strany, jenže nebylo, protože my jsme chtěli hrát fotbal," prohlásil trenér turínského mužstva Antonio Conte.

Jeho protějšek Roberto Mancini se svým italským krajanem souhlasil. "Nedalo se hrát včera večer a myslím, že nebylo správné nastoupit ani dnes. Ale nešlo znovu přerušit utkání po první půli. Nicméně souhlasím s Contem, protože takřka nešlo hrát a ani to nebyl fotbal," uvedl Mancini.

Galatasaray obsadil druhé postupové místo za Realem Madrid. Juventus zůstal s jedinou výhrou ze šesti utkání ve skupině třetí a na jaře si zahraje pouze Evropskou ligu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih dohrávky utkání Galatasaray - Juventus

6. kolo základních skupin fotbalové Ligy mistrů:

Skupina B (dohrávka):

Galatasaray Istanbul - Juventus Turín 1:0 (0:0)

Branka: 85. Sneijder. Rozhodčí: Proenca (Portug.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články