Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SKKP Handball Brno - HCB Karviná

Fotbalový talent Neymar zůstane v Santosu další rok

Sao Paulo - Žádaný fotbalový talent Neymar denně slýchá, že přestupuje do věhlasného evropského klubu, a denně tyto spekulace odmítá. Všem zájemcům proto znovu vzkázal, že v brazilském Santosu zůstane nejméně do příštího léta. Těší se na prosincové mistrovství světa klubů i na novou sezonu, v níž Santos oslaví sté výročí. "Každý den slyším, že někam přestupuji, a už jsem z toho unavený. Proto říkám znovu a naposledy, že ze Santosu neodcházím," prohlásil devatenáctiletý útočník.

Sport
zdroj: ČT4

V Brazílii chce zůstat kvůli rodině i kamarádům. "Je mi ctí, že o mě stojí španělské kluby jako Real nebo Barcelona, ale tady v Santosu jsem šťastný. A zůstanu nejméně do olympiády v Londýně," dodal. V současném působišti má smlouvu až do MS v roce 2014 na domácí půdě a v ní výši odstupného 45 milionů eur (1,1 miliardy korun).

Tuto sumu však bylo nejméně pět klubů za Neymara ochotno zaplatit, vedle Realu a Barcelony i Chelsea, Manchester City a Anži Machačkala. Všechny chtěly získat brazilský klenot, jenž Santosu v červnu vystřílel po půl století prestižní Pohár osvoboditelů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články