Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Fotbalovou ligu otevře derby Bohemians 1905 – Slavia

Praha - Nový ročník první fotbalové ligy začne v pátek 16. července pražským derby Bohemians 1905 - Slavia, v němž se "klokani" poprvé představí na stadionu v Edenu jako domácí tým. Zápas začne v 17:30. V sobotu se střetne nováček z Hradce Králové s mistrovskou Spartou, v neděli bude na programu zápas Plzně s Olomoucí a v pondělí utkání Jablonce s Brnem. Ligový program dnes zveřejnil svaz.

Do nové sezony vstoupí s domovskou adresou v pražském Edenu hned dva prvoligové kluby. Kromě tradiční Slavie v něm nalezli azyl i Bohemians 1905. Vršovická nabídka dva v jednom však není pro fanoušky obou klubů nic lákavého. V souvislosti se změnou působiště Bohemians 1905 se totiž mluvilo o kosmetických i stavebních úpravách fotbalového stadionu. Na doposud domácím stánku Slavie se však navenek ani uvnitř budoucí kabiny "klokanů" nic nezměnilo.

"Eden jako takový na začátku nedozná žádných výrazných vizuálních změn. Budujeme tam vlastní fan shop, ale celý velký projekt zázemí Bohemky i změny uvnitř SynotTip Areny bude teprve ve druhé polovině této sezony, to znamená na začátku příštího kalendářního roku," uvedl ředitel klubu Bohemians 1905 Lukáš Přibyl.

Je nám líto, video expirovalo.
V Edenu se utká Bohemians 1905 se Slavií

Ani pro příznivce sešívaných se žádná změna do nového ročníku nechystá. "Pro naše fanoušky z kotle na Slavii se vůbec nic nemění. Zůstávají na tribuně sever, a to ve všech zápasech, i pokud tady bude hrát v prvním kole jako hostující tým," vysvětlil tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Program 1. kola:

Pátek 16. července:

17:30 Bohemians 1905 - Slavia Praha.

Sobota 17. července:

18:00 Slovácko - Teplice,

18:15 Hradec Králové - Sparta Praha (ČT4).

Neděle 18. července:

15:00 Ústí nad Labem - Mladá Boleslav,

17:00 Plzeň - Olomouc, České Budějovice - Liberec, Příbram - Ostrava.

Pondělí 19. července:

18:00 Jablonec - Brno (ČT2).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články