Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Fotbalové MS sledujte kdykoliv na speciálním webu

Praha – Dění na fotbalovém mistrovství světa v Jihoafrické republice chystá Česká televize v maximální možné míře představit nejen v televizním vysílání, ale také na internetu. Na speciálním zpravodajském webu, již tradičním doprovodu nejvýznamnějších sportovních akcí, ČT poskytne zejména bohatý zápasový videoarchiv a kompletní zpravodajský servis s informacemi o jednotlivých týmech. V rámci serveru msfotbal.cz si fanoušci budou moci přehrát záznamy ze všech zápasů největší fotbalové akce roku. Součástí internetových stránek je přehledný program mistrovství, pohledy do historie soutěže nebo představení všech stadionů, které budou šampionát hostit. Chybět nebudou ani publikované ohlasy a fotoreportáže komentátorů.

Fotbalové mistrovství začíná v pátek. Tvůrci již existujícího webu se rozhodli vylepšit zápasový servis s ohledem na uživatelské pohodlí. Kromě přímých internetových přenosů se zpřístupní také videodatabáze již odehraných zápasů. Součástí přehrávací aplikace bude časová osa, na které si s pomocí vyznačených bodů může divák v rychlosti vyhledat nejdůležitější momenty daného zápasu.

Pro návštěvníky webu bude taktéž nachystána Galerie gólů plná fotografií a videí. Hlasem v anketě o nejlepší gól šampionátu se navíc lidé budou moci zařadit do soutěže o hodnotné ceny – fotbalové počítačové hry (pro platformu dle vlastního výběru) a nejnovější model špičkové herní konzole. Osvědčeným zpestřením fotbalového zpravodajství jsou blogy komentátorů ČT, kteří přímo v místě konání dodají své postřehy. Atmosféru přímo ze stadionů v Jihoafrické republice divákům ČT přiblíží komentátoři Pavel Čapek, Jaromír Bosák a Ondřej Lípa. Ty čeká v Africe nejen reportérský, ale i cestovní maraton. Města, kde budou jednotlivá utkání probíhat, jsou od sebe vzdálená až tisíc kilometrů.

Mistrovství světa ve fotbale 2010 se koná od 11. června do 11. července 2010. ČT nabídne celkem 64 přímých přenosů.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články