Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Fotbalové kluby zřejmě podpoří Macelu na postu šéfa rozhodčích

Praha - Do 20. července mohou fotbalové kluby první a druhé fotbalové ligy předkládat návrhy na obsazení předsednických postů disciplinární komise a komise rozhodčích. Přitom nového šéfa bude mít minimálně disciplinární komise, protože její dosavadní předseda Alexander Károlyi se rozhodl již nekandidovat. Z dnešního jednání ligového shromáždění naopak vyplynulo, že šéf rozhodčích Luděk Macela má mezi kluby dostatečnou podporu a liga se ke změně příliš nepřiklání.

Poslední ligové shromáždění před jejím startem mělo dnes ukázat, jaký názor mají kluby na složení dvou nejdiskutovanějších komisí. Zatímco Károlyiho konec byl znám již v pondělí, o Macelovi se v zákulisí živě diskutovalo.

Miroslav Kříž, místopředseda svazu za ligu, po jednání uvedl, že dnes se rozhodně o setrvání Macely nehlasovalo. "Tak to nestálo, hlasování nebylo ani potřeba. Macela je zaměstnancem svazu a o jeho setrvání rozhodne výkonný výbor v úterý 21. července. Kluby mají možnost písemně se k tomu vyjádřit," uvedl funkcionář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články