Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Fotbalová Slavia jedná o hostování brankáře Seneckého

Praha - Fotbalová Slavia zřejmě získá na hostování slovenského brankáře Štefana Seneckého. Třicetiletý reprezentant naposledy působil v tureckém Ankaragücü, na konci ledna mu ale klub oznámil, že si má kvůli kvótě na počet cizinců hledat jiné angažmá. "Se Seneckým teď intenzivně jednáme, ale je to poměrně čerstvá záležitost. Nic bližšího k ní říct nemůžeme, jen to, že by se mělo jednat o hostování," řekl mluvčí Slavie Ondřej Zlámal. Dá se prý ale očekávat poměrně rychlý vývoj situace.

Seneckého dostal v Ankaragücü do nepříjemné situace paradoxně přestup českého defenzivního univerzála Jana Rajnocha a teď nemá mnoho jiných alternativ. Zatímco přestupní období ve většině zemí už totiž skončilo, v Česku se může přestupovat až do poloviny února. "Od vedení klubu jsme dostali příslib, že hráče uvolní na půlroční hostování," uvedl hráčův agent Milan Lednický. 

Dvanáctinásobný slovenský reprezentant by měl být pro Slavii k dispozici prakticky ihned. Podle svého webu počítá s tím, že se k týmu připojí už v úterý na soustředění na Kanárských ostrovech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články