Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbalová reprezentace se zapojila do projektu Vlna naděje. Šilhavý děkuje zdravotníkům

Děkovné vzkazy, ale i finanční podpora putuje od fotbalové reprezentace zdravotníkům, kteří pomáhají při pandemii koronaviru v první linii. Díky projektu Vlna naděje se podařilo vybrat celkově přes šest milionů korun na nákup lékařských přístrojů a ochranných pomůcek. Akce Nadačního fondu Kapka naděje pokračuje i v dalších dnech za podpory národního týmu.

Česká reprezentace s nadačním fondem Kapka naděje spolupracuje dlouhodobě. Loni na podzim připravila malému Jakubu Vránovi, který absolvoval transplantaci kostní dřeně, setkání s hráči a dokonce se zúčastnil i nástupu při zápase se Severním Irskem.

"Čím víc fanoušků na zápasy české reprezentace přijde, tím víc peněz na dobrou věc následně půjde," sděluje tiskový mluvčí fotbalové reprezentace Petr Šedivý.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentace se zapojila do projektu na podporu zdravotníků

Vybrané peníze získávají uplatnění. "Za loňský rok jsme Kapce naděje v rámci projektu O kapku lepší #ceskarepre poslali dvě stě tisíc korun, které se použijí nyní v rámci projektu Vlna naděje na podporu zdravotníků v první linii v době koronaviru," dodal Šedivý

Fotbalová reprezentace tak podporuje projekt, který má pomoct zdravotníkům v nákupu potřebných ochranných prostředků.

"Chtěl bych za českou repre prostřednictvím Kapky naděje poděkovat všem, kteří pomáhají v boji s koronavirem, a popřát jim pevné nervy a hodně zdraví," vzkázal trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články