Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Fotbalová reprezentace je v Praze, Rosický stále ve stavu zraněných

Praha - Čeští fotbalisté se vrátili ze soustředění v Bad Waltersdorfu do Prahy, údajně v dobré náladě po sobotní výhře 2:1 nad Izraelem. Večer dostali hráči volno a od pondělí se znovu vrhnou do přípravy na mistrovství Evropy. S týmem zatím stále netrénuje kapitán Tomáš Rosický, kterého trápí problémy s lýtkem.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Zatímco část týmu odjela autobusem do hotelu Praha, na některé hráče už na letišti čekaly přítelkyně a manželky. Na stopera Marka Suchého dokonce i jeho ještě ani ne měsíc stará dcera Anna.

V následujícím týdnu by se podle lékařů do tréninku měl již naplno zapojit i Rosický, jehož zraněné lýtko se prý zlepšuje. "Tomáš začal běhat a při tom mu zranění nevadí. V pondělí ještě uděláme kontrolní ultrazvuk a pomalu začne nohu více zatěžovat i kopáním. Vypadá to dobře," řekl po příletu lékař reprezentace Petr Krejčí.

"Během tohoto týdne se musí dostat do plné zátěže, jinak by to směrem k mistrovství bylo špatné," dodal Krejčí s tím, že do pátečního přípravného utkání s Maďarskem ale ještě Rosický zřejmě nezasáhne.

Ostatní hráči přijeli z Rakouska bez výraznějších zdravotních potíží. "Jen Pudil má pohmožděný palec u nohy, ale není to nic vážného," uvedl Krejčí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články