Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Fotbalová osmnáctka přehrála Maďarsko vysoko 4:1

Kroměříž – Česká fotbalová reprezentace do 18 let úspěšně vstoupila do už jednadvacátého ročníku Memoriálu Václava Ježka. Svěřenci trenérů Pavla Malury a Pavla Hoftycha v Kroměříži porazili Maďarsko vysoko 4:1 a ve čtvrtek mohou zaútočit na vítězství ve skupině A, pokud uspějí ve Zlíně v duelu s USA.

Proti Maďarsku se dvakrát trefil kapitán Ondřej Mihálik, jednou skóroval Denis Laňka a v závěru z penalty výsledek zpečetil Petr Průcha. Soupeř kontroval brankou Zsolta Ováriho.

"Jsem rád, jak kluci utkání zvládli. Na výsledek jsme tentokrát až tak velký důraz klást nechtěli, šlo nám především o způsob hry a aby kluci vstřebali dost nových herních prvků. Chtěli jsme vidět agresivní fotbal s rychlým přechodem do útoku, což se splnilo. Výsledek 4:1 je spíš takovým bonbonkem navíc," řekl pro web Fotbal.cz trenér Malura.

Ve druhém utkání ve Starém Městě porazila Ukrajina Slovensko 3:2. Ukrajina patří k favoritům turnaje, Memoriál Václava Ježka totiž vyhrála čtyřikrát z posledních pěti ročníků.

Česká republika "18" - Maďarsko "18" 4:1 (2:0)

Góly: 31. a 54. Mihálik, 33. Laňka, 90+2. z pen. Průcha – 60. Ovári.

Rozhodčí: Zadinová – Nádvorník, Hanák.

Sestava ČR: Záleský – Žárský (66. Kadlec), Březina, Štěpánek, Lischka – Wiesner, Průcha, Čmelík – Mihálik, Laňka (66. Ladra), Kuchta (75. Pulkrab). Trenéři: Malura a Hoftych.

Zdroj
fotbal.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články