Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Fotbalová jednadvacítka má v nominaci sedm nováčků

Praha - Trenér české fotbalové reprezentace do 21 let Jakub Dovalil bude v přípravném utkání na Slovensku testovat další nové hráče. Poté, co na minulý zápas s Rumunskem pozval sedm nováčků, tentokrát je v nominaci znovu sedmička noviců a jen tři hráči s více než čtyřmi starty. Důvodem je i to, že nejde o oficiální termín UEFA, a tak některé kluby nemusely hráče uvolnit. Trenér Dovalil tak má možnost vyzkoušet i fotbalisty, s nimiž bude moci počítat v dalších kvalifikačních blocích.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Poprvé se do nominace dostali například devatenáctiletý obránce Interu Milán Marek Kysela, střelec druholigové Jihlavy Stanislav Tecl, jeho spoluhráč Tomáš Kučera či teplický záložník Egon Vůch. Z obvyklých opor nechybějí Jan Lecjaks či útočník Plzně Tomáš Wágner.

Také Slovensko nemůže nasadit všechny své opory, v nominaci ale nechybí například Milan Lalkovič z Chelsea či čeští krajánci Tomáš Košút ze Slovácka a Ján Greguš z Baníku Ostrava. Utkání se hraje 25. dubna od 17:00 v Národním tréninkovém centru v Senci.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články