Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Fotbalová bomba? Plzeň přemýšlí o Řepkovi

Praha – Tomáš Řepka si po odchodu ze Sparty hledá nové angažmá a možná, že už brzy bude mít jasno. O služby kontroverzního stopera totiž stojí mistrovská Viktoria Plzeň. Informoval o tom server Aktuálně.cz s odvoláním na dobře informované zdroje.

Tomáš Řepka
zdroj: isifa/LN autor: František Vlček

"Ano, Tomáš Řepka je jednou z možných alternativ," řekl generální manažer Viktorie Adolf Šádek. Plzeň se o Řepku začala zajímat poté, co se kolem obránce Davida Bystroně rozvířila dopingová aféra. Bystroň totiž neprošel dopingovou kontrolou v běloruském Minsku po zápase Ligy mistrů s Borisovem.

Nyní se čeká na test B vzorku. Látka, na níž pozitivně test vyšel, nebyla specifikována. Podle expertů je ale téměř vyloučeno, že by se v tomto ohledu něco změnilo. Plzeň tak musí počítat s tím, že Bystroň si už v této sezoně nejspíš nezahraje. "Musíme být připraveni na náhradní možné řešení, abychom pak nejednali unáhleně," sdělil Šádek.

Hlavní slovo o angažování Řepky bude mít plzeňský kouč Pavel Vrba, který posoudí, zda by se do týmu, v němž figuruje např. bývalá sparťanská hvězda Pavel Horváth, vůbec hodil.

Řepka ukončil profesionální smlouvu se Spartou čtyři dny před Vánoci. Spekulovalo se o tom, že i kvůli očekávání potomka fotbalu nechá. Hráč to však odmítl. "Končit nehodlám. Jsem zdravý a stále si myslím, že mám na to hrát. Takže není důvod končit," řekl Řepka, o jehož služby stála v minulosti i Příbram, mluvilo se také o Českých Budějovicích nebo Viktorii Žižkov.

V zákulisí se mluví o tom, že Plzeň uvažuje také o angažování svých odchovanců, kteří momentálně působí v jiných klubech - Václava Procházky (Mladá Boleslav) a Michala Smejkala (Teplice). Ti také nastupují jako střední obránci.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články