Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Fotbalisty Mladé Boleslavi posílil etiopský útočník Lemessa

Mladá Boleslav - Etiopský fotbalista Fikru-Teferra Lemessa uspěl na testech v prvoligové Mladé Boleslavi a s klubem podepsal smlouvu na příští sezonu s následnou dvouletou opcí. Trenér Dušan Uhrin mladší se zároveň rozhodl, že si ponechá i další tři testované zahraniční fotbalisty - srbského obránce Marka Daloviče a francouzské mladíky Davida Louhoungoua a Jerryho Prempeha.

Třiadvacetiletý Lemessa již od sedmnácti let nastupuje za etiopskou reprezentaci. Poslední tři sezony strávil v Jihoafrické republice, kde oblékal dresy Orlanda Pirates a Supersport United. Nyní měl namířeno do Ajaxu Kapské město, ale dal přednost Mladé Boleslavi. "Dnes jsme podepsali smlouvu na jeden rok s opcí," potvrdil hráčův agent Ivica Stankovič. 

Právě Lemessa má podle trenéra Uhrina z letních posil nejblíže k základní sestavě. Šanci má i mladý bek Dalovič. Srbský mládežnický reprezentant přišel z FK Novi Sad. "Dvojice mladých Francouzů bude hrát spíše za rezervní tým," uvedl Uhrin na adresu Louhoungoua s Prempehem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články