Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Fotbalistu roku si mohou zvolit také fanoušci přes internet

Praha – Do výběru letošní ankety Fotbalista roku 2010 se letos poprvé zapojí také fanoušci. Součástí slavnostního vyhlašování ankety Fotbalista roku 2010 ve Stavovském divadle v Praze 7. února bude i vyhlášení speciální divácké ankety Tipsport Fotbalisty roku, který bude vybrán na základě hlasování fanoušků na webu fotbalistaroku.cz. Internetoví uživatelé mohou vybírat z celkem 25 jmen v zastoupení krajánků i hráčů domácí Gambrinus ligy.

Fanoušci se hlasováním zapojí do soutěže o atraktivní ceny včetně leteckého zájezdu na kvalifikační utkání Španělsko - Česko. Hlasování na internetu odstartovalo dnes, uzávěrka je 5. února, dva dny před slavnostním vyhlášením. "Fotbal potřebuje nové impulzy, proto nás těší vznik nové ankety," řekl k novince předseda Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek. "Jsem zvědavý, jaký mají fanoušci pohled na naše hráče. Jejich názor je hodně důležitý," dodal.

Dosud bylo hlasování v anketě Fotbalista roku, která se pořádá od roku 1965, výhradně záležitostí odborníků, konkrétně členů Fotbalové akademie. Ta zahrnuje trenéry a kapitány všech celků první ligy, stávající reprezentanty s více než 25 starty za národní tým, fotbalové internacionály, členy výkonného výboru svazu, další významné funkcionáře ČMFS a vybrané fotbalové novináře.

Je nám líto, video expirovalo.
Internetoví uživatelé zvolí nejlepšího fotbalistu roku
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články