Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Fotbalisté Soči končí ve druhé lize, Papadopulos míří do první

Soči (Rusko) – Fotbalisté Žemčužiny Soči, za které hráli i český brankář Marek Čech a útočník Michal Papadopulos, nedokončí z ekonomických důvodů druhou ruskou ligu. Papadopulose to paradoxně vynese o soutěž výš, podle Viktora Koláře ze společnosti Sport Invest by měl v nejbližších dnech podepsat čtyřletou smlouvu s prvoligovým Rostovem.

Společnost, která oba české fotbalisty zastupuje, nyní shání nové angažmá i Čechovi. "Zatím je to všechno ještě hodně čerstvé, ale při jeho kvalitách a jeho jménu v Rusku se nebojím, že by o něj nebyl zájem," řekl Kolář.

Hráče Žemčužiny dnes o odstoupení ze soutěže informoval prezident klubu Dmitrij Jakušev. Fotbalistům slíbil splacení dluhů, pokračovat však budou pouze mládežnické týmy.

Soči, pořadatelskému městu zimních olympijských her v roce 2014, patřilo po polovině sezony v dvacetičlenné tabulce druhé ligy deváté místo. Oba někdejší čeští reprezentanti přišli do týmu letos – pětatřicetiletý Čech z moskevského Lokomotivu, šestadvacetiletý Papadopulos z nizozemského Heerenveenu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články