Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Fotbalisté Slovácka remizovali s Ašdodem 1:1, Boleslav podlehla Mezökövesdu

Slovácko v generálce na novou ligovou sezonu remizovalo s izraelským Ašdodem 1:1. Mladá Boleslav neudržela dvoubrankový náskok a maďarskému Mezökövesdu podlehla 2:3. Teplicím nevyšla generálka s Duklou, prohrály 1:4.

Slovácko prohrávalo po necelé půlhodině hry, ale po změně stran srovnalo. Úřadující vítěz domácího poháru vstoupí do nového ročníku nejvyšší soutěže na konci července na hřišti brněnského nováčka, poté ho čeká úvodní zápas 3. předkola Evropské ligy.

Svěřenci trenéra Svědíka jako jediní ze čtyř českých zástupců startují až v této fázi pohárové kvalifikace.

Mladá Boleslav vedla po 13 minutách zásluhou Skaláka a Matějovského 2:0. Mezökövesd však krátce nato snížil a ve druhém poločase dokonal obrat. Středočeši zahájí ligovou sezonu ve Zlíně.

Je nám líto, video expirovalo.
Teplicím generálka s Duklou nevyšla

Teplice prohrávaly na Julisce s domácí Duklou o tři branky už po prvním poločase. Svěřenci trenéra Rady po přestávce přidali čtvrtou trefu, Severočeši snížili díky Žákovi. Ligový ročník zahájí doma proti mistrovské Plzni.

Olomouc proti Sivassporu otevřela skóre krátce před koncem prvního poločasu díky Růskovi. Poslední vítěz Tureckého poháru vyrovnal po přestávce.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články