Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbalisté Neapole přehráli Como a dál vládnou italské lize

Tři góly v brance Coma znamenají, že první místo udrží i po 7. kole italské ligy fotbalisté Neapole. Ti porazili v předehrávce kola 3:1 nováčka z Coma. Před víkendovými zápasy vedou svěřenci trenéra Antonia Conteho o čtyři body před Juventusem, s nímž v předminulém kole hráli ve šlágru Serie A bez branek. Verona porazila předposlední Benátky na svém stadionu 2:1.

David Neres dává gól Neapole
zdroj: Reuters autor: Ciro De Luca

Neapol nasměroval k pátému vítězství v sezoně hned v první minutě po přihrávce Romelua Lukakua letní posila z Manchesteru United Scott McTominay. Comu, které vede bývalý Conteho svěřenec z Chelsea Cesc Fábregas, se podařilo krátce před přestávkou díky střele Gabriela Strefezzy zpoza vápna srovnat, ale po pauze už skórovala jen Neapol.

V 53. minutě proměnil penaltu prudkou střelou doprostřed branky Lukaku. Belgický kanonýr se v závěru podílel i na třetím gólu svého mužstva, v 86. minutě vyslal chytře za obranu Davida Nerese.

Como, které v minulých dvou kolech zaznamenalo první výhry v sezoně, zůstalo v tabulce desáté.

Italská fotbalová liga – 7. kolo:

Neapol – Como 3:1 (1. McTominay, 53. Lukaku z pen., 86. Neres – 43. Strefezza), Hellas Verona - Benátky 2:1 (9. Tengstedt, 81. vlastní Joronen - 2. Oristanio).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články