Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Fotbalisté Lazia utrpěli čtyřgólový debakl v Sieně

Řím - Fotbalisté Lazia Řím vstoupili do nového roku nečekaným debaklem 0:4 v Sieně. Čtvrtý tým tabulky, jenž hrál celý druhý poločas o deseti, tak nevyužil šanci dotáhnout se v 17. kole italské ligy na rozdíl bodu k vedoucímu duu AC Milán, Juventus. O první vítězství Sieny od října se postarali dvěma zásahy Mattia Destro a Emanuele Calaio.

Zklamání hráčů Lazia
zdroj: yahoosports.com

Destro otevřel skóre v 11. minutě a ještě do poločasu proměnil dva pokutové kopy Calaio. Druhá penalta v nastaveném čase byla odpískána za faul brankáře Lazia Albana Bizzarriho, jenž musel po červené kartě předčasně do kabiny. Destro uzavřel skóre devět minut před koncem. Ani na lavičce Lazia nebyl český útočník Libor Kozák, jenž se krátce před koncem roku zranil na tréninku.

Zaváhání Lazia využil pátý Inter Milán, jenž deklasoval 5:0 Parmu a posunul se bod za římský tým. Svěřenci Claudia Ranieriho vyhráli po špatném začátku sezony už popáté za sebou, navíc v těchto zápasech dostali pouze jeden gól. Dvě branky vstřelil Diego Milito, další přidali Thiago Motta, Giampaolo Pazzini a Marco Faraoni.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články