Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Fotbalisté Bohemians vyzvali herce Dejvického divadla k netradičnímu souboji

To tu ještě nebylo. V neděli odpoledne se ve virtuálním Ďolíčku odehraje netradiční sportovně-kulturní utkání s charitativním podtextem. Fotbalisté Bohemians k němu vyzvali herce Dejvického divadla.

Ivan Trojan v dresu Bohemians 1905
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

"Princip utkání je takový, že fotbalisté dostali herecké úkoly, zadání, a my herci jsme zase dostali úkoly fotbalové," vysvětluje, na čem je tenhle střet založený, herec Ivan Trojan, který je velkým fanouškem zelenobílého klubu.

Všichni pak své úkoly individuálně natočili a Ivan Trojan s kolegy sestříhal plnohodnotné utkání. "Máme za sebou dvě osmnáctihodinový směny," konstatoval Trojan a dodal, že obě strany si sáhly na dno sil.

"Byla tam jedna věc, u níž jsem trochu bojoval se ztrátou důstojnosti, ale zvládnul jsem to snad celkem obstojně," přiznal fotbalista Martin Dostál.

"Je to pro mě o to těžší, že hraji proti svému bývalému klubu a taky proti klubu, kterému stále fandím," konstatoval Trojan k utkání, kterým diváky provedou Jaromír Bosák a Vladimír Šmicer. Více informací najdete ve virtuálním Ďolíčku.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články