Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Fotbalista Skácel přestoupil do řecké Larissy

Larissa (Řecko) - Fotbalista Rudolf Skácel přestoupil do řecké Larissy. Třicetiletý ofenzivní záložník, který na podzim působil v pražské Slavii, podepsal v novém klubu smlouvu na rok a půl. Kouč Karel Jarolím o jeho služby hodně stál, ale fotbalista preferoval zahraniční angažmá. Informovaly o tom webové stránky Larissy. Do Řecka se zkušený středopolař vrací po necelých pěti letech, v sezoně 2004/05 oblékal dres Panathinaikosu Atény.

Skácel přišel do Slavie v říjnu a v mistrovském klubu strávil závěrečnou část podzimní sezony jako amatérský hráč s tím, že by v zimní pauze mohl v Edenu podepsat profesionální kontrakt. Skácel se chystá na šestou zahraniční štaci. Vedle Panathinaikosu působil také v Olympique Marseille, skotském celku Heart of Midlothian, anglickém Southamptonu a Hertě Berlín.

V aktuálně dvanáctém celku řecké ligy se potká s dalším Čechem Janem Blažkem, který do Larissy odchází na hostování z Liberce.

V české lize odehrál v barvách Hradce Králové a Slavie 71 utkání a zaznamenal v nich 22 branek. Jeden gól si připsal i v reprezentaci, za kterou nastoupil v pěti duelech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články