Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Fotbalista Fenin leží s vážným zraněním hlavy v nemocnici

Praha – Český fotbalista Martin Fenin z německé druholigové Chotěbuzi leží s vážným zraněním hlavy v tamní nemocnici. Podle prvních zpráv má na mozku krevní sraženinu, ale komunikuje s okolím a není v ohrožení života. Zatím není jasné, jak si čtyřiadvacetiletý útočník zranění přivodil ani jak dlouho nebude hrát.

"Martin leží s vážným zraněním v nemocnici. Jsme ve spojení s Chotěbuzí, starají se o něj tamní lékaři," řekl Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje. Feninovo zranění je sice vážné, ale podle agenta ho neohrožuje na životě. "Martin je při vědomí a komunikuje s okolím a lékaři. Jeho zranění není životu nebezpečné," uvedl Kolář. Jak dlouho bude Fenin bez fotbalu, zatím podle klubového webu není jasné. "To je v tuto chvíli vedlejší. Absolutní prioritou je, aby se uzdravil," řekl trenér Pele Wollitz.

Fenin je v Chotěbuzi od konce srpna, kdy do týmu Energie přestoupil z prvoligového Frankfurtu. Tam působil od ledna 2008, ale na konci angažmá přestal pravidelně nastupovat. Do Německa Fenin odešel z Teplic. Na svém kontě má také 16 startů a tři góly za českou reprezentaci, v poslední době ho ale trenér národního týmu Michal Bílek přestal povolávat.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články