Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fotbal fokus podcast speciál: Proč bude příští ligová sezona nejlepší za poslední roky?

Sezona 2016/17 se pomalu přelévá do nového ročníku a s ní na několik týdnů definitivně končí i letošní Fotbal fokus podcast. Pro speciální díl v anglickém jazyce jsme oslovili světově renomované novináře Jamese Horncastla a Michaela Yokhina, aby se s námi podívali na to, zdali se Schick prosadí v Juventusu a Stramaccioni ve Spartě, ale také na to, jaké je postavení českého fotbalu v Evropě. Kromě toho se zaměříme i na to, které přestupy budou či nebudou úspěšné a na to, proč by měla být příští sezona české ligy nejlepší za poslední roky. O tom všem a mnohém dalším diskutují Chris Boothroyd z czefootball.com, Jan Suchan z Radiožurnálu a Martin Vait z ctsport.cz. Moderuje Jonáš Kucharský.

CELÝ DÍL JE PONECHÁN V PŮVODNÍM ANGLICKÉM ZNĚNÍ. VERZI S ČESKÝMI TITULKY NAJDETE NA NAŠEM ZBRUSU NOVÉM YOUTUBE KANÁLE ČT SPORT.

The 2016/17 season is slowly turning into another one and in this special edition of Fotbal fokus podcast we are doing a comprehensive review of the state of Czech football. With Michael Yokhin, Chris Boothroyd, Jan Suchan and Martin Vait we are going to look to the Czech league and its eagerly expected new season due to be the best in years due to the unprecedented influx international talent in Danny, Altintop or Ben Haim among others. And in a big interview with James Horncastle we are going to look at Schick's transfer to Juve and Stramaccioni's arrival to Sparta Prague.

Fotbal, hokej, biatlon i velo fokus podcast v iTunes - RSS

I. část - Proč může být v souboji o titul vedle Sparty a Slavie i Plzeň? (0:00)II. část - Jak moc se české kluby trefily do černého s Dannym či Ben Haimem? (rozhovor s Michaelem Yokhinem) (25:10)III. část - Jak se prosadí Schick v Juventusu a Stramaccioni ve Spartě? (rozhovor s Jamesem Horncastlem) (40:40)

--

Part I: Can Slavia and Plzeň make it to the Champions League? (0:00)
Part II: Have the Czech teams made good signings? Interview with Michael Yokhin (25:10)
Part III: Is Schick going to succeed at Juve and Stramaccioni at Sparta? Interview with James Horncastle (40:40)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články