Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Fillo nakonec Slavii neposílí. Plzeň chtěla moc

Praha – Plzeňský kouč Pavel Vrba ho po hádce přeložil do béčka, fotbalista Martin Fillo byl poté už jednou nohou ve Slavii. Z přestupu však sešlo. Pražskému klubu by nová posila hodně pomohla, trenér Michal Petrouš se ale bude muset bez ofenzivního záložníka nakonec obejít. "Mrzí mě to," řekl Petrouš pro deník Sport.

Martin Fillo
zdroj: Wikipedia

Fillo byl do třetiligového rezervního týmu Plzně přeřazen po ligovém utkání v Olomouci. Prý na neurčitou dobu. Pravděpodobně se jedná o následek fotbalistovy konfrontace s Vrbou, s nímž se údajně nepohodl. Do týmu českých mistrů přitom v lednu přišel Fillo jako velká posila. Na jaře však nastoupil v zahajovací jedenáctce v lize k pouhým dvěma utkáním.

Pražská Slavia se o talentovaného fotbalistu, který působil ve Stavangeru, delší dobu zajímala. V posledních dnech to vypadalo, že přestup spěje ke zdárnému konci. Nakonec se to nepodařilo. "Pro mě to byla jedna z priorit, protože Martina znám," uvedl Petrouš, jehož tým má s pěti góly jeden z nejhorších útoků v lize. "Martin se sem těšil, byl odhodlaný Slavii pomoct. Je to typ bojovníka, který by se nám hodil. Ale bohužel se to nepodařilo. Tahle jednání už byla na úrovni majitelů klubů," dodal.

Plzeň údajně požadovala za Filla 18 milionů korun, což bylo na pražský klub patříci bývalému ministrovi dopravy Aleši Řebíčkovi hodně. Západočeský mančaft navíc může Filla dál využít, protože vedle Ligy mistrů a první fotbalové ligy hrají i Ondrášovka Cup. "Nemůžu si dovolit pustit hráče bez náhrady. Věřím, že si s trenérem vše vyříkali," řekl manažer Viktorie Adolf Šádek.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články