Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Ferrara věří, že Nedvěd rozšíří realizační tým Juventusu

Turín - Kouč Juventusu Ciro Ferrara je přesvědčen, že jeho bývalý spoluhráč Pavel Nedvěd posílí na podzim realizační tým klubu. Slavný český fotbalista skončil po sezoně jako hráč v Juventusu a zatím se nerozhodl, zda bude pokračovat v kariéře například v zámoří či definitivně odloží kopačky. "Chybí tomu jenom razítko," citovala dnes agentura ANSA Ferraru, jenž s českým záložníkem hrál za Juventus v letech 2001-2005. "Mluvil jsem s ním včera večer po telefonu a říkal mi, že se rozhodl skončit s fotbalem. Teď potřebuje na chvilku 'vypnout'," dodal Ferrara, podle nějž se Nedvěd připojí k jeho realizačnímu týmu někdy během podzimu.

Nejlepší fotbalista Evropy za rok 2003 dostal po skončení sezony množství nabídek, mezi nimi od konkurenčního Interu Milán. Všechny návrhy na přestup však bývalý reprezentační kapitán odmítl a minulý týden se také vyjádřil, že zatím nehodlá být Ferrarovým asistentem. 

Nedvěd od roku 2001 odehrál za Juventus 244 zápasů a stal se s ním dvakrát mistrem. Radoval se také z titulů v letech 2005 a 2006, o které turínský velkoklub přišel kvůli účasti v korupční aféře.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články