Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Fernando Torres kvůli operaci asi přijde o MS

Liverpool – Španělský fotbalový útočník Fernando Torres zřejmě přijde o mistrovství světa v Jihoafrické republice. Hráč Liverpoolu má problémy s kolenem a týmoví lékaři jsou přesvědčeni o tom, že Torres bude muset na operaci. V tom případě si vedle světového šampionátu užije pouze z pozice diváka také zbývající čtyři zápasy anglické ligy.

Fernando Torres
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Šestadvacetiletý Torres ve čtvrtek absolvoval prohlídku v tréninkovém centru svého týmu v Melwoodu. Lékaři poté prohlásili, že pravděpodobně bude muset útočník na operaci. Původně měl přitom nejlepšímu střelci Liverpoolu, který už měl stejné koleno operované začátkem roku, pomoci jen několikadenní odpočinek.

"Nemáme jistotu, že si letos ještě zahraje. Musí na kontrolu ke specialistovi a ten rozhodne, jestli potřebuje operaci, případně kdy bude moci hrát," citoval deník Mirror trenéra Liverpoolu Rafaela Beníteze.

Situaci zkomplikovaly i potíže s leteckou dopravou kvůli sopečnému prachu. Torres měl totiž v pátek odletět na kontrolu k odborníkovi do Španělska, nakonec ale musel zůstat v Anglii.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články