Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fenin si po návratu do Frankfurtu zlomil žebro

Frankfurt nad Mohanem - Delší herní pauza zřejmě čeká ve Frankfurtu českého fotbalistu Martina Fenina. Po návratu z reprezentační akce do Německa se jednadvacetiletý útočník zranil a podle deníku Bild má zlomené deváté žebro. Kvůli zranění nedokončil Fenin páteční trénink a po večeři opustil hotel, kde se Frankfurt připravoval na dnešní ligový zápas proti Chotěbuzi.

Bývalý teplický hráč měl prý potíže se zády už při kvalifikačních zápasech ve Slovinsku (0:0) a proti Slovensku (1:2), v nichž se dostal na trávník na poslední minuty. "Ale myslel jsem, že to není nic vážného," citoval Bild Fenina, jenž byl po prohraném utkání 1:2 se Slovenskem vyfocen s několika reprezentačními spoluhráči při popíjení v Praze.

V nejbližších zápasech tak nejspíš Fenin nebude mít šanci rozšířit svou sbírku pěti gólů v sezoně, leda že by pro něj Eintracht zajistil speciální karbonový kryt hrudníku. Ten pomohl před rokem obránci Schalke Mladenu Krstajičovi, aby hrál navzdory zlomenému žebru.

Český vicemistr světa do 20 let byl dosud posledním elitním útočníkem Frankfurtu bez zdravotních problémů. Místo něj bude muset po pětitýdenní pauze naskočit Nikos Liberopulos.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články