Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Fenin: Přede mnou je ještě dlouhá cesta

Chutěbuz - Fotbalista Martin Fenin, který čtyři měsíce léčil úraz hlavy po pádu z okna, nastoupil v Chotěbuzi k prvnímu tréninku. Bývalý kanonýr Teplic a bundesligového Eintrachtu Frankurt nesměl po těžkém úrazu řídit a za psychologem do Plzně ho vozil vždy někdo z klubu. Nesměl ani trénovat, a tak pouze běhal.

Martin Fenin
zdroj: ČT4

"Ty čtyři měsíce byla dlouhá, těžká doba. Musím poděkovat všem, od rodiny po lékaře v Plzni, kteří mi psychologicky pomohli. Celou dobu pomáhal i klub a snažil se mi ve všem vycházet vstříc," řekl Fenin.

Na dnešním klubovém focení Fenin vtipkoval se spoluhráči a na trenérovi bylo znát, že se s českým útočníkem rád vidí. "Teď přišla chvíle, kdy uvidíme, jak se zapojí do tréninku s mužstvem," poznamenal Rudi Bommer.

Je nám líto, video expirovalo.
Rozhovor s Martinem Feninem

"Dostal jsem konečně od doktora rozhodnutí, že můžu chodit do soubojů. Tím pádem můžu trénovat naplno, ale návrat to bude, až nastoupím na hřiště. Jsem strašně rád, protože je to další malý krůček, ale přede mnou je ještě dlouhá cesta," uzavřel Fenin, jenž do zápasového zatížení nastoupí až po dohodě s trenérem.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články