Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Fanklub fotbalové reprezentace opět spolupracuje s ČMFS

Praha - Českomoravský fotbalový svaz obnovil spolupráci s fanklubem české reprezentace. Hlavním důvodem je přednostní prodej vstupenek organizovaným fanouškům. Čestným předsedou fanklubu se stal internacionál Vladimír Šmicer, který je manažerem národního týmu. Šéf fanklubu Luboš Mikolajský podepsal se svazovým vedením smlouvu o spolupráci, která nese heslo "Fanoušek má vždycky přednost".

Fanklub byl sice založen již před pěti lety, ale jeho spolupráce s minulým vedením svazu příliš nefungovala. "Bylo to pouze formální, žádné pomoci se nám nedostalo," uvedl na dnešní tiskové konferenci Mikolajský.

Nejvýznamnějšími body pro členy klubu bude garance vstupenek na domácí i venkovní utkání reprezentace. Podle dohody by mělo být pro organizované příznivce k dispozici 20 procent z celkové kvóty všech lístků.

Je nám líto, video expirovalo.
ČMFS obnovil spolupráci s fanklubem

Ivan Hašek, předseda ČMFS:

"Nechceme, aby šlo o formální spolupráci. Pamatuju na mistrovství světa 1990, kde nás provázely tisíce fandů, a rád bych, aby za námi lidé stáli i v době, kdy reprezentace není na vrcholu. Je to další krok k transparentnosti svazu."

První akcí nového projektu je dnes odstartovaná soutěž o dvě místa na týdenní zájezd s reprezentací na květnové přípravné zápasy v USA. Podmínkou je stát se členem klubu, což ročně stojí 200 korun. Členy občanského sdružení se již staly některé osobnosti ze světa showbyznysu - fanoušky do klubu lákají v natočených videoklipech moderátoři Karel Šíp a Leoš Mareš, zpěváci Miloš Pokorný a Roman Ondráček či herec Ivan Trojan.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články