Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Fábregas zařídil Španělsku dvěma góly výhru nad Chile

Ženeva - Španělští fotbalisté v přípravném duelu na kvalifikační zápasy s Lichtenštejnskem a Českou republikou porazili Chile 3:2. Dvěma góly se o to postaral Cesc Fábregas, který utkání rozhodl v nastaveném čase. To již Chile dohrávalo bez vyloučeného Contrerase, který dostal červenou kartu sedm minut před koncem.

Španělsko - Chile
zdroj: ČTK/AP

Španělsku přitom dlouho hrozilo, že ve dvou utkáních po sobě nedokáže zvítězit, což se mu stalo naposledy před pěti lety. Chile totiž mělo skvělý vstup do utkání a v touze oplatit soupeři porážku z mistrovství světa dalo dva rychlé góly zásluhou Isly a Vargase.

Úřadující mistři světa a Evropy však v druhé půli zabrali a dokázali skóre otočit. Nejprve se zdálky trefil střídající Iniesta, poté si za obranu naběhl Fábregas a prostřelil brankáře.

Posila Barcelony se pak postarala se štěstím i o vítězný gól. Z penalty totiž Fábregas trefil jen tyč, ale míč se k němu posléze vrátil a mohl ho tak doklepnout do odkryté branky. V závěru duelu se oba týmy pustily do roztržky, do které se zapojily i obě lavičky.

Výsledky přípravných fotbalových zápasů

Venezuela - Argentina 0:1 (0:0)

Branka: 70. Otamendi.

Ukrajina - Uruguay 2:3 (2:1)

Branky: 1. Jarmolenko, 44. Konopljanka -43. A. González, 61. Lugano,87. A. Hernández.

Polsko - Mexiko 1:1 (1:1)

Branky: 27. Brožek - 35. Hernández. ČK: 70. Obraniak (Pol.).

Španělsko - Chile 3:2 (0:2)

Branky:71. a90. Fábregas, 55. Iniesta - 11. Isla, 20. Vargas. ČK: 83. Contreras (Chile).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články