Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Exsparťan Kucka v létě přestoupí do AC Milán

Milán – Slovenský defenzivní záložník Juraj Kucka se v létě stane hráčem AC Milán. Bývalý sparťan, který během svého působení v Česku nastřílel 11 gólů, si tak prodlouží pobyt v Itálii, kde oblékl dres Interu Milán a FC Janov. Středopolař slovenské reprezentace se podle webu Goal.com dohodl na smlouvě s ročním příjmem 1,2 milionu eur.

Podle italských médií se obě smluvní strany dohodly na přestupu už v pátek, finanční detaily přestupu však ještě nebyly zveřejněny.

V rozhovorech mezi výkonným šéfem AC Milán Adrianem Gallianim a prezidentem FC Janov Enrikem Preziosim, kteří se na konci minulého týdne bavili i o dalších hráčích, byl Kuckův případ údajně hlavním tématem.

Slovenského reprezentanta měl Milán v hledáčku už delší dobu. "Mohu potvrdit, že Milán o něj zájem má. Setkal jsem se s představiteli klubu, ale prezident Janova to zamítl a řekl, že můžeme připravit přestup až v létě," uvedl už v polovině ledna Kuckův agent Karol Csontó pro deník Sme.

Kucka přestoupil ze Sparty do Janova na jaře roku 2011 za 3,6 milionu eur. V italském klubu podepsal kontrakt na čtyři a půl roku. V 73 utkáních nastřílel pět gólů a svou důslednou hrou si v Itálii vydobyl přezdívku "tank".

Zdroj
ČT sport, sme.sk

Hlavní zprávy

Nejčtenější články