Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Experti o ztrápených Rudých ďáblech: Nejhorší United za třicet let a Solskjaer to neustojí

Manchester United doma podlehl 0:2 s Burnley a po utkání se rozpoutala velká diskuze o budoucnosti trenéra Oleho Gunnara Solskjaera. Norský kouč byl vypískán fanoušky a podle některých expertů na lavičce Rudých ďáblů nevydrží. Jde prý o nejhorší tým United za poslední tři dekády.

Ole Gunnar Solskjaer
zdroj: ČTK/PA autor: Andrew Yates

Manchester United má na kontě rekordních dvacet mistrovských titulů, ale poslední získal v roce 2013 a po odchodu slavného trenéra Alexe Fergusona je v úpadku. Podle fanoušků jsou na vině především majitelé, američtí obchodníci Joel a Avram Glazerovi, a šéf klubu Ed Woodward, kteří byli při zápase terčem urážlivých pokřiků.

Odborníci a komentátoři si ale nebrali servítky ani se Solskjaerem, který se United ujal předloni v prosinci. "Myslím, že nevydrží do konce sezony. Vím, že lidé říkají, že by měl dostat víc času, ale tohle je Manchester United, velkoklub," prohlásil v pořadu Match of the Day bývalý obránce Arsenalu Martin Keown.

Norského kouče a bývalého spoluhráče se zastal bývalý obránce United Phil Neville. "Myslím, že by to s ním měli vydržet. Má úzký kádr a nezkušené hráče, které navíc táhnou dolů velká očekávání. Aby zachránili probíhající sezonu, potřebují teď v zimě přivést dva hráče," prohlásil.

Nad trápením manchesterského celku se pozastavil i někdejší útočník Tottenhamu nebo Liverpoolu Peter Crouch. "Nevím, co si o hráčích United myslet. Většina hráčů, které za posledních pět let přivedli, jako by se postupně zhoršovala. Mají nejhorší tým za posledních třicet let," prohlásil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články