Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Evrova kariéra jedním kopnutím nekončí, prohlásil jeho agent

O angažmá v Marseille přišel, jeho kariéra prý ale ještě nekončí. Šestatřicetiletý Patrice Evra má podle jeho agenta i po napadení fanouška nabídky od ostatních týmů. Evra také uvažuje, že se odvolá proti trestu, který mu zakazuje po celý rok hrát v evropských pohárech.

Patrice Evra
zdroj: Reuters

Evra před zápasem Evropské ligy na hřišti Guimaraese zkratovitě zareagoval na jednání fanoušků Marseille, kteří před zápasem dávali najevo nespokojenost s výsledky týmu. Bývalý francouzský reprezentant se s nimi začal hádat, a když se několik příznivců dostalo za jednou z branek do blízkosti hřiště, kde výměna názorů pokračovala, jednoho z nich kopl do hlavy.

"Samozřejmě se momentálně necítí nic moc, ale jeho kariéra nekončí. Nechce se s fotbalem rozloučit takovýmhle způsobem," řekl agent Federico Pastorello. "Fyzicky je na tom lépe než pět, šest let zpátky a spousta lidí už se nám ozvala," dodal.

Evra má za sebou působení v Nice, Monaku, Manchesteru United a Juventusu. Nejdéle nastupoval za Manchester, s kterým v roce 2008 vyhrál Ligu mistrů a pětkrát se stal vítězem Premier League.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články