Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Vyrazí Sparta do Severního Irska? Coleraine má po remíze v Subotici blíže k postupu

Nečekanou remízu 1:1 si ze stadionu srbského Spartaku Subotica odvezli hráči poloamatérského celku Coleraine ze Severního Irska a mají překvapivě blíže k tomu, aby si v 2. předkole Evropské ligy zahráli s pražskou Spartou. V domácí odvetě, která se uskuteční za týden, jim totiž k postupu stačí i bezbranková remíza.

Darren McCauley z Coleraine se raduje z gólu
zdroj: twitter.com/Coleraine FC

Coleraine měl dokonce nakročeno k senzačnímu vítězství. V Novém Sadu, kde Subotica musí hrát domácí pohárové zápasy, totiž vedl od 23. minuty, kdy se po chybě gólmana Periče nejlépe zorientoval ve skrumáži Darren McCauley a poslal míč do sítě.

Čtvrtý celek uplynulé sezony srbské ligy sice většinu času držel míč, ale k vyrovnání mu pomohla až přísná penalta, kterou v šesté minutě nastavení proměnil Mile Savkovič. 

Coleraine v osmém venkovním utkání v evropských pohárech poprvé neprohrál a vypracoval si poměrně slušnou šanci, aby poprvé v klubové historii přešel přes 1. předkolo druhé nejprestižnější fotbalové soutěže starého kontinentu.

Sestavy:

Subotica: Perič - Miloševič (80. Torbica), Calasan, Kerkez, Vukčevič - Šimura, Marčič - Cecarič (46. Djuričin), Glavčič, Savkovič - Djenič (36. Afum).

Coleraine: Johns - Mullan, McConaghie, O'Donnell, Traynor - Lowry, Lyons (90. Kirk), McCauley (83. Harkin) - Parkhill, Bradley (65. McGonigle), Burns.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články