Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Vlášek: Tecl základ jistý nemá. Ale může být žolíkem

Praha - Byl to jeden z největších tuzemských nákupů zimy, přesto by mohl útočník Stanislav Tecl zůstat v Neapoli na lavičce. Na hrotu by tak hrál Marek Bakoš. Plzeňský kouč Pavel Vrba má jinak o zbytku sestavy v duelu Evropské ligy jasno.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

"Tecl základní sestavu zaručenou nemá. Ale může být žolíkem," myslí si sportovní komentátor České televize Vlastimil Vlášek. S Bakošem má Vrba skvělé zkušenosti, Plzni několikrát pomohl. "Je jedním z tahounů. Musíte brát v potaz i chemii týmu," zdůrazňuje Vlášek.

Jisté je, že se na levém kraji zálohy neobjeví zraněný Michal Ďuriš, kterého by mohl zastoupit uzdravený Jan Kovařík, zimní posila z Jablonce. Přesto proti němu jeden fakt hraje: poslední dva přípravné zápasy nehrál. "Vrba má ještě v rukávu Filla. Myslím, že někdy mu trochu neočekávaně šanci dá," říká Vlášek. Na druhém konci zálohy pak bude připraven František Rajtoral.

Neapol sice určité změny v sestavě chystá, hlavní hvězda útočník Edinson Cavani ale nastoupí. Podle kapitána Pavla Horvátha však Cavani nedělá celou Neapol. "Připravujeme se na něj jako na každého jiného útočníka," řekl. Chybět nebude ani slovenský středopolař Marek Hamšík.

Horváth varuje, že se s Neapolí musí hrát opatrněji. Je prý třeba myslet na to, že v odvetě bude mít Viktoria výhodu domácího prostředí. "Věřím, že Plzeň dá gól a 1:1 by bylo nadějné," tipuje Vlášek.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články