Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Vaclík musí kvůli zranění podstoupit vyšetření. Rozsah zatím neznáme, řekl Machín

Prožil zápas blbec. Proti Slavii inkasoval dva smutné góly a navíc musel během úvodního duelu osmifinále Evropské ligy kvůli zranění střídat. Brankáře Sevilly Tomáše Vaclíka nyní čeká řada vyšetření, které určí rozsah problémů po nárazu do tyče.

Brankář Sevilly Tomáš Vaclík narazil do tyče
zdroj: REUTERS autor: Marcelo del Pozo

Vaclík se v 39. minutě marně natahoval po míči, který se po odrazu od ramena hostujícího Alexe Krále šťastně odrazil do sítě. Český gólman při zákroku narazil do tyče a musel být několik minut ošetřován. Pak sice zkusil pokračovat, ale minutu před poločasem si sedl na trávník a vystřídal ho Juan Soriano.

Vaclík putoval po zápase do nemocnice. "Zatím neznáme rozsah zranění. Tomáš se tvrdě praštil o tyč a byl otřesený. Musíme udělat řadu testů, abychom zjistili, jak na tom je," řekl trenér Sevilly Pablo Machín.

Není jasné, zda se Vaclík dá do pořádku do odvety za týden v Praze. "Jeho zranění mě hodně mrzí, protože to je ve fotbale to nejhorší, co může být. Samozřejmě když je to ke všemu jediný Čech, náš zástupce, tak je to nepříjemné," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský. "Já jsem situaci, kdy spadl na tyč, přes hráče neviděl. Mluvil jsem s ním, snad bude v pořádku," dodal Trpišovský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sevilla - Slavia Praha
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články