Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Vaclík by měl být na Slavii zdravotně fit, prozradil Šilhavý

O víkendu ve španělské lize sice nehrál, ve čtvrtek by měl být ale připraven. Kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý prozradil, že zranění brankáře Tomáše Vaclíka ze Sevilly není vážné a devětadvacetiletý gólman může ve čtvrtek v Edenu nastoupit k odvetě osmifinále Evropské ligy se Slavií. Přímý přenos sledujte ve čtvrtek na ČT sport nebo webu ctsport.cz od 20:45.

Brankář Sevilly Tomáš Vaclík narazil do tyče
zdroj: REUTERS autor: Marcelo del Pozo

Vaclík se zranil minulý týden v domácím utkání se Slavií, když v závěru poločasu narazil bokem do tyče při neúspěšné snaze zabránit gólu. Několik minut byl ošetřován a zkusil v utkání pokračovat, ale těsně před přestávkou musel střídat. Místo něj nastoupil Juan Soriano, který českého gólmana zastoupil i v nedělním duelu španělské ligy se San Sebastianem.

"Bylo to bolestivé zranění, ale nepotvrdilo se, že by šlo o něco vážného. Teď naposledy sice nehrál, ale pravděpodobně tady proti Slavii nastoupí," řekl na nominační tiskové konferenci Šilhavý. "A pokud by to tak nebylo, tak je připraven (v roli náhradníka reprezentace gólman Slavie) Ondra Kolář, který je ve velice dobré formě," dodal.

"Dělám všechno pro to, abych byl na zápas připraven. Makám na tom, snažím se. Ale jestli to půjde, to teď neřeknu, protože se to nedá odhadnout. Zatím jsem trénoval individuálně, na tu stranu jsem neskákal, nepadal," potvrdil pro iDnes.cz Vaclík.

Slavia v prvním zápase ve Španělsku remizovala 2:2 a v Edenu přivítá Sevillu ve čtvrtek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sevilla - Slavia Praha
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články