Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Trávník po vyřazení s Fenerbahce: Postup byl daleko, ale mrzí nás, že jsme nevyhráli

Přesvědčili se, že favorizovanému Fenerbahce dokážou konkurovat. Postup do play-off Evropské ligy byl ovšem podle záložníka Michala Trávníka zejména kvůli porážce v Istanbulu 0:3 hodně daleko. Odchovance Slovácka ale mrzí, že se spoluhráči nedokázali alespoň vyhrát a potěšit příznivce na zaplněných tribunách. Zápas skončil remízou 1:1. Svěřence trenéra Martina Svědíka proto čeká závěrečné předkolo Evropské konferenční ligy s AIK Stockholm.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovácko – Fenerbahce

"V presinku jsme získávali dost balonů, ale svou nekvalitou jsme nedohráli některé situace, což byla škoda. Obzvlášť ve druhé půli jsme měli náznaky šancí, a mrzí nás, že jsme aspoň nevyhráli, což by bylo lepší pro lidi a celkově by se na to dívalo jinak," hodnotil středopolař, který v létě přišel do klubu z Uherského Hradiště na hostování z pražské Sparty.

Postupové naděje domácích výrazně snížila prohra 0:3 v Istanbulu, což Trávník dobře vnímal. "Postup byl daleko. Po zápase v Turecku jsme si sice říkali, že nic nebalíme a zkusíme to. Sestava Fenerbahce nás nijak nezaskočila. Popravdě řečeno, tak jsme se jí moc nezabývali, protože oni mají kvalitu i mezi náhradníky. Spíš jsme se zaměřili na sebe," vysvětlil.

Trávník byl tentokrát ve hře více vidět, plnil roli dirigenta, zejména ve druhé půli při tlaku domácích. "V Turecku jsme hráli jiné rozestavení, dnes jsem se cítil líp, měl jsem více balonů. Mrzí mě, že jsem nedal gól při té střele, ale aspoň to dorazil Ondra Šašinka. Snad mi to tam spadne příště."

Slovácko vstoupilo do letošního ročníku sérií anglických týdnů a v neděli jej čeká liga v Českých Budějovicích. "Musíme dobře zregenerovat. Cítím se v pohodě a jsem připraven hrát, pokud to určí trenér," nelámal si hlavu nahuštěným programem.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články