Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Sparta zahájila prodej vstupenek na EL, Plzeň už má skoro vyprodáno

Praha/Plzeň - Čeští pohároví zástupci Plzeň a Sparta se chystají na čtvrteční vstup do základních skupin fotbalové Evropské ligy. Západočeši přivítají portugalskou Coimbru a budou mít pravděpodobně vyprodáno. Sparta, která odstartuje ve francouzském Lyonu, zahájila předprodej vstupenek na domácí duely dnes.

Oba kluby nabízejí vstupenky v balíčku na všechny tři zápasy ve skupině i na jednotlivé duely. Plzeňští fanoušci do dnešního dne vykoupili 9 000 balíčků, přičemž kapacita Doosan arény je necelých 12 tisíc míst. Dnes Viktoria pokračuje v prodeji balíčků a začala také nabízet samostatné lístky na Coimbru.

Sparta dnes odstartovala prodej vstupenek pro permanentkáře, kteří mohou volit mezi balíčkem a jednotlivými lístky. Od příštího týdne začne volný prodej balíčků, za čtrnáct dní pak samostatných lístků na úvodní domácí duel s Bilbaem (4. října).

Ceny balíčků jsou u obou klubů srovnatelné. Sparta prodává vstupenky na všechny tři zápasy v rozmezí 900 až 2 880 korun podle sektoru, majitelé permanentek zaplatí o několik stovek méně. V Plzni si obyčejný fanoušek pořídí balíček za 1 600 až 2 400 korun, permanentkář za 1 400 až 2 100 korun.

Oba čeští zástupci také nabízejí zájezdy na venkovní utkání. Na nejbližší zápas v Lyonu se sparťanští příznivci mohou vypravit autobusem za 2 990 korun, v ceně je už zahrnuta i vstupenka. Pražský klub ve spolupráci s partnerskou cestovní kanceláří připravil letecký zájezd do Francie za 8 790 korun.

Plzeňští mohou vyrazit k nejbližšímu venkovnímu utkání na hřišti obhájce titulu Atlétika Madrid letecky za 11 990 korun a po silnici autobusem za 7 990 korun.

Od této sezony se mění struktura televizních přenosů Evropské ligy. Česká televize bude vysílat od nynějška pouze jeden zápas, má ale přednostní volbu. Práva na přenosy z ostatních zápasů zakoupila Nova. Vysílat bude na stanici Nova Sport, na TV Fanda a na internetovém kanálu Voyo.

ČT4 od 21:05 odvysílá zápas Sparty v Lyonu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články