Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Sparta odletěla do Zwolle, chce si spravit reputaci

Praha - Fotbalisté Sparty odletěli k úvodnímu zápasu 4. předkola Evropské ligy do Nizozemska. Poslední český pohárový zástupce se v utkání se Zwolle bude muset vypořádat nejen s umělým povrchem, ale také s poklesem formy. Přímý přenos utkání odvysílá ČT sport a náš web ve čtvrtek od 19:50.

Sparťanské rozčarování
zdroj: Isifa/EPA

Český šampion si v posledních třech zápasech připsal 2 porážky. Vše začalo nepovedeným utkáním v v Malmö, kde Sparta přišla o šanci účastnit se Ligy mistrů. V pátek doma na Letné pak svěřenci Vítezslava Lavičky nečekaně podlehli ostravskému Baníku.

"Nechtěli jsme prohrát, ale naopak odjíždět do Zwolle s ligovou výhrou. To se nepovedlo, ale myslím, že už jsme to hodili za hlavu a teď už se jen soustředíme na to, abychom uhráli dobrý výsledek," řekl obránce Sparty Pavel Kadeřábek.

Zápas ve Zwolle, kam přišel na hostování Tomáš Necid, se bude hrát na hřišti s umělým povrchem. Holandský tým na něm v minulé sezoně získal 80 procent svých bodů. "Vyhodnocovali jsme si nejen náš poslední zápas proti Baníku, ale i předešlé a na základě toho nevylučujeme, že v sestavě dojde k nějaké změně," dodal trenér Vítězslav Lavička.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články