Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparta hlásí vyprodáno. Na domácí zápas s Chelsea bude plno

Praha - Vstupenky na únorový domácí zápas fotbalistů Sparty s Chelsea v Evropské lize už není možné sehnat. Sparťanští příznivci si rozebrali posledních 500 lístků, které šly do volného prodeje. Duel Pražanů s úřadujícím vítězem Ligy mistrů tak 14. února bude sledovat vyprodaný letenský stadion, kapacita na pohárový zápas je 18 873 diváků.

Vstupenky na utkání tak zmizely za týden. Od minulého pondělí do soboty měli přednostní právo nákupu permanentkáři, dnes od deváté hodiny ranní byla ještě část vstupenek k dispozici ostatním fanouškům. Ti si je rychle rozebrali na pokladně letenského stadionu a na internetu.

Sparta nabízela vstupenky v cenových relacích 950, 1 500, 2 200 a 2 950 korun, permanentkáři měli na jeden ze zakoupených lístků slevu 30-40 procent. Do prodeje pražský klub uvolnil celkem asi 11 500 vstupenek. Na Letnou má také dorazit přibližně 1 900 příznivců Chelsea.

Fanoušci Sparty stále mají šanci kupovat vstupenky na odvetu v Londýně, která je na programu 21. února. Jejich prodej odstartoval v zákaznickém centru letenského stadionu, jeden lístek přijde na 1 000 korun.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta prodala poslední lístky na Chelsea
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články