Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Slovan zkusí proti Neapoli zastavit výsledkovou krizi

Praha - Slovenský šampion Slovan Bratislava v kádru s Čechy Pavlem Fořtem a Tomášem Jablonským a trenérem Františkem Strakou se pokusí napravit v základní skupině I fotbalové Evropské ligy úvodní porážku 0:5 v Bernu a zastavit výsledkový propad posledních dnů. Naopak italská Neapol bude usilovat o druhou výhru po triumfu 3:1 nad Spartou.

Slovan v úvodu sezony pod novým koučem Strakou deset utkání neprohrál, pak ale zabředl do krize. Z posledních pěti zápasů uhrál pouze jednu remízu a má z nich hrozivé skóre 1:12. Naposledy utrpěl porážku v Podbrezové. "Krize se prohloubila, psychika hráčů klesla, i kvalita výkonů. S takovým přístupem, jako jsme měli v poslední době, bychom Neapoli vůbec nemohli konkurovat. Pro hráče musí být čest zahrát si proti tak kvalitnímu soupeři," uvedl Straka.

Slovan nakonec může hrát na stadionu na Pasienkách, který UEFA po úpravách schválila jako vyhovující. Bratislavský celek spoléhá na velkou diváckou návštěvu, fanoušci dokonce přišli tým podpořit na úterní trénink. "Velmi si vážím toho, že diváci nám přišli pomoci v nelehkém čase. Čeká nás nesmírně těžký úkol a potřebujeme pozitivní myšlení a psychickou vzpruhu. Přesně tu jsme od fanoušků dostali," uvedl Straka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články