Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Plzeň proti Fenerbahce požene za vítězstvím plný stadion

Plzeň – Plzeňské fotbalisty požene ve čtvrtek proti Fenebarhce Istanbul zaplněný stadion. Fanoušci v neděli během dvou hodin rozebrali zbylých 800 lístků na utkání osmifinále Evropské ligy a zcela zaplněn by měl být i sektor pro hosty. Utkání můžete v přímém přenosu sledovat ve čtvrtek od 18:30 na ČT sport a našem webu.

Kotel fanoušků fotbalové Plzně
zdroj: ISIFA

"Pro start volného prodeje bylo k dispozici celkem 800 vstupenek, jelikož již v předchozích dnech si držitelé permanentek rozebrali sedm tisíc lístků. Nedělní prodej se ukončil těsně po jedenácté hodině, žádné další vstupenky již nebudou k dispozici," uvedl tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Je nám líto, video expirovalo.
Domácí zápas Plzně s Fenerbahce bude vyprodaný

Zápasy evropských pohárů jsou v Plzni vyprodané pravidelně, tentokráte by však měla být maximálně využita i kapacita sektoru pro hosty. Fanoušci Fenerbahce totiž využijí toho, že v domácím utkání nebudou moci podporovat svůj tým kvůli uzavření stadionu v rámci trestu od UEFA. A tak přijedou alespoň v hojném počtu do Plzně. "Podle zpráv z Istanbulu bude zcela naplněn také sektor hostujících příznivců, Štruncovy sady by tak měly ve čtvrtek přivítat přes 11 700 fanoušků," doplnil Pillár.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články