Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Nejlevnější vstupenky na Chelsea vyprodány, i Plzeň zahájila předprodej

Praha - Jediný den trval prodej levnějších lístků na domácí zápas Evropské ligy Sparty s Chelsea (14. 2.). Nejlevnější sady vstupenek za 950 a 1 500 korun zmizely z pokladen během dneška. Zajistili si je držitelé permanentních vstupenek, kteří mohli lístky zakupovat od včerejška. To v Plzni zahájení prodeje vstupenek probíhá v poklidu. Po prvních dvou hodinách prodeje sice zmizelo 700 z 8 000 vstupenek daných do prodeje, větší fronty se však netvořily.

Zájem fanoušků o vstupenky na utkání Plzeň - Neapol
zdroj: ČT sport

K dispozici v zákaznickém centru letenského stadionu zůstávají vstupenky za 2 200 a 2 950 korun. Platí, že až do soboty jsou určeny právě pro permanentkáře. Pokud vstupenky zbudou, v pondělí budou uvolněny do prodeje pro další fanoušky.

Pražané spustili za velkého zájmu prodej na prestižní duel s Chelsea, posledním vítězem Ligy mistrů, v pondělí. Do oběhu uvolnili asi 11 500 vstupenek. Jeden držitel permanentní vstupenky, kterých Sparta eviduje asi pět tisíc, má nárok na čtyři kusy. Jednu vstupenku může zakoupit se slevou 30-40 procent, druhou s desetiprocentní a zbývající dvě za normální cenu.

V Plzni fungovalo sedm pokladen

Zatímco na Spartě už od brzkých ranních hodin oblehly zákaznické centrum s pokladnou stovky fanoušků, v Plzni čekalo na otevření pokladen zhruba 150 lidí, kterým Viktoria zpříjemnila čekání v mrazivém počasí rozléváním horkého čaje. Po zahájení prodeje v 9:00 fronta rychle mizela, jelikož se zákazníci rozdělili k sedmi pokladnám.

"U nás to nebyla taková síla jako na Spartě, protože tam si může každý permanentkář koupit až čtyři lístky. U nás si může koupit jen jeden navíc, což při počtu 3 500 majitelů permanentek znamená, že se dostane na každého. Proto si fanoušci mohou nákup vstupenek naplánovat až do neděle a nemusejí spěchat," řekl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár. "Navíc hodně fanoušků nákup vstupenek spojí s návštěvou středečního a nedělního přípravného utkání," dodal.

V první fázi prodeje Viktoria nabízí vstupenky permanentkářům v cenovém rozhraní od 450 do 1 000 korun. Mohou si zakoupit maximálně dvě vstupenky, což znamená, že do pondělního volného prodeje za 600 až 1 200 korun by mělo jít minimálně ještě tisíc vstupenek.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalová Plzeň zahájila prodej vstupenek na Neapol
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články